Permbledhje Legjislacioni

Esmerald Xhafa

Pre, 02/03/2012 - 14:10

pershendetje doja te dija nese ka ndo nje praktike gjyqesore ne lidhje me perllogaritjen e kohes se qendrimit te nje shtet te huaj per arsye ekstradimi per llogari te drejtesise shqiptare,
faleminderit

Melonashi

Mër, 03/28/2012 - 16:53

In reply to by Esmerald Xhafa

Pershendetje Esmerald!

Do te lexoj dhe do te kthej nje pergjigje te sakte per cfare kerkon.

A. Melonashi