Kerkoj keshilla ne lidhje me Proceduren e zgjidhjes se marteses!

Ju lutem a mund te me tregoni nese mund te paraqes kerkese padi per shkurorezim vete si bashkeshort me vullnet te njeanshem direkt ne gjykaten kompetente, pa angazhim te nje perfaqsuesi ligjor? Si dhe sa mund te shkojne shpenzimet procedurale? Pres nje pergjigje ju lutem? Me respekt Shpresa