ceshtje-civile

konsulente85

Enj, 03/03/2011 - 07:49

me thene te drejten nuk e kuptoj por keto dy nene i referohen nje forme te fitimit te pronesis e cila eshte Parashkrimi fitues.
Ti duhet te dish se posedimi eshte sundimi efektiv mbi sendin dhe sendet jene te lujtshme ose te palujtshme. nuk di se si mund te te ndihmoj ndryshe
me bej pyetje me koncize te lutem ose me njih pak me situaten pasi e kam te veshtir keshtu
faleminderit

Pershendetje.Doja te dija si funksionon ligji 168- 169 te Kodit Civil per pasuri te paluajtshme duke u nisur edhe nga nenet 79-80-81 dhe 83.une i lexoj shume here po se kuptoj pasi kam nje ceshtje te shoqeruar dhe me disa dokumente.Kerkoja te bisedoja edhe me ndoje Avokat per te vazhduar per kete ceshtje n.q.se kam ndoje mundesi perfitimi ne baze te neneve qe permenda me lart ose neneve te tjera qe nuk i di.Faleminderit per bashkpunimin.Rimi.