Kërkoj konsulencë

TemëPërgjigjeKrijuarPërgjigja e funditikona renditjes
kundershtimi i atesise nga femije ( i mitur ) . 0 para 7 years 27 weeks
nga kozetalera
n/a
Blerje dhe lenie ne trashegimi 0 para 7 years 30 weeks
nga alk
n/a
E Drejta Familjare 1 para 7 years 33 weeks
nga Matilda
para 7 years 33 weeks
nga Ylli Shahaj
e drejta administrative 0 para 7 years 47 weeks
nga leo mema
n/a
Përmbajtje e përbashkët