Blerje dhe lenie ne trashegimi

Kam blere nje apartament,me hipotek te rregullt por jam duke blere edhe nje apartament i cili nuk ka hipotek. (Akt Shfrytzim)
Dua tia le te dy apartamentet femijes tim qe eshte 2 vjec, a mundem une ti le kete pasuri?
por me kusht, qe mos te shiten apo te nderrohen deri ne momentin qe une ja jap kete te drejte ?
Faleminderit