Pershendetje:

do doja tju pyesja ne lidhje me nje testament te bere nga e ndjera "gjyshja ime" :
apartamenti ku une jetoj aktualisht eshte ne pronesi te mamit babit xhaxhait tim dhe gjyshes. mbas vdekjes se gjyshes time e kemi lexuar testamentin mbas 6 vjetesh ku ne nuk ishim ne djeni te ketij testamenti por xhaxhai im po. pjesen e saj nena ja ka len 2 djemve te saj babait tim dhe xhaxhit tim. i bie qe ne te kemi 2 e gjys dhe xhaxhai 1 e gjys. ne testament ishe e diktuar se pjesa i kalon 2 djemve te saj. dhe nuk kishte asnje te mitur ne familje te paaft per pune qe mund te perfitonin nga pjesa e gjyshes. mbas vdekjes se saj xhaxhi beri 2 kalamaj. a perfitojne ato nga pjesa e te ndjeres??
ne pritje te nje pergjigje nga ana juaj.
Faleminderit