Mbi themelimin e nje Sindikate

Pershendetje,

Jam i interesuar per procedurat e themelimit te nje sindikate ne Administraten Publike:
1. Dokumentacioni
2. Kushtet
3. dhe baza ligjore.

Ju faleminderit!