kristaq vaso

kam nje problem me vendosjen e kabllave te albtelecomit ne ballkonin e prones sime kam derguar disa email ne drejtim te albtelecom si dhe kam bere ankese tek 123 por ata nuk me japin pergjigje si mund te veproj se une dua ti heq nga ballkoni