Permbledhje Legjislacioni

Komente

sqarim

pershendetje doja te dija nese ka ndo nje praktike gjyqesore ne lidhje me perllogaritjen e kohes se qendrimit te nje shtet te huaj per arsye ekstradimi per llogari te drejtesise shqiptare,
faleminderit

ekstradimi

Pershendetje Esmerald!

Do te lexoj dhe do te kthej nje pergjigje te sakte per cfare kerkon.

A. Melonashi